Mindspace Challenge Invitation

Αγαπητοί Φοιτητές,

 

- Το MindspaceChallenge σας προσκαλεί να κάνετε την ιδέα σας πραγματικότητα –

Το MindspaceChallenge, το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Mindspace.

Η ομάδα του Mindspace θέλει να δει τις ιδέες που αναπτύσσονται στο ακαδημαϊκό περιβάλλον να ωφελούν την κοινωνία αντί να μένουν παγιδευμένες στο πανεπιστήμιο.

Τι είναι όμως το MindspaceChallenge

Είναι μία πρόκληση προς φοιτητές και νεαρούς απόφοιτους με επιχειρηματικές ιδέες να ακολουθήσουν τον δρόμο της επιχειρηματικότητας, κάνοντας τις ιδέες τους πραγματικότητα.

Θα διοργανωθούν δωρεάν τριήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας:

  • Πάτρα, 10-12 Μαρτίου
  • Θεσσαλονίκη, 7-9 Απριλίου
  • Ιωάννινα, 12-14 Μαΐου
  • Αθήνα, 19-21 Μαΐου

Σε κάθε πόλη, θα συμμετέχουν 20 διαφορετικές ομάδες.

Παράλληλα, θα επιλεγούν 8 επιπλέον ομάδες από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας να ταξιδέψουν στην Αθήνα με καλυμμένα τα έξοδα για να παρακολουθήσουν το εργαστήριο.

Η επιλογή των ομάδων θα γίνει μέσω αίτησης στη σελίδα του Challenge. [ LINKhttp://challenge.mindspace.gr/ ]

Τρεις ομάδες από κάθε πόλη, θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στον τελικό στην Αθήνα με πληρωμένη διαμονή, στις 24 Μαΐου.

Υποστηρίζοντας έμπρακτα το όραμα του οργανισμού και τον στόχο του προγράμματος, το Mindspace θα στηρίξει και τις 88 ομάδες που θα λάβουν μέρος προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα. 

Επιπλέον, με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ, οι 3 νικήτριες ομάδες θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν εργαστήρια και να επισκεφθούν κέντρα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Παράλληλα, το ThePeople'sTrust, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας μέσα από την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, θα προσφέρει 8.000 € χρηματοδότηση σε κάθε μία από τις 3 νικήτριες ομάδες, προκειμένου να υλοποιήσουν την ιδέα τους και θα εντάξει τις 5 καλύτερες ιδέες στο πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξής του. 

Η εταιρεία SimpleRocks θα χορηγήσει υπηρεσίες marketingconsulting στις 5 πρώτες ομάδες. Τέλος, η καλύτερη ιδέα θα προκριθεί απευθείας στους ημιτελικούς του MITEFGreeceStartupCompetition 2018. Ο μόνιμος FoodSponsor των δράσεων του MindspaceDelivery.gr, έχει προνοήσει για τα απολαυστικά μεσημεριανά εδέσματα των εργαστηρίων και η ομάδα του SWENTravel έχει αναλάβει να σχεδιάσει και να οργανώσει την μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία του συνολικού προγράμματος.