Erasmus +

erasmus

Εδώ θα βρείτε αρχικές πληροφορίες για το πρόγραμμα LLP Erasmus που αφορά, μεταξύ άλλων, την κινητικότητα φοιτητών για σπουδές και πρακτική άσκηση. Πληρέστερη ενημέρωση παρέχεται από την ιστοσελίδα του ιδρύματος για το πρόγραμμα ERASMUS.

Την επιτροπή του προγράμματος για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων αποτελούν οι Βαρβάρα Μυλώνη (Συντονίστρια), Ανδριάνα Ράπτη, Θεοφάνης Παπαγεωργίου και Θανάσης Τσαγκανός. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συμφωνίες μεταξύ ιδρυμάτων και εκπαιδευτικές επισκέψεις επικοινωνήστε με την κα Μυλώνη (myloni@upatras.gr), σχετικά με μετακινήσεις φοιτητών για σπουδές με την κα Ράπτη (anrapti@upatras.gr) και σχετικά με μετακινήσεις φοιτητών για πρακτική με τον κο Τσαγκανό (atsagkanos@upatras.gr).

Γενικές Πληροφορίες

Το πρόγραμμα αφορά φοιτητές που επιθυμούν να φοιτήσουν για ένα ή δύο εξάμηνα σε κάποιο από τα ιδρύματα της αλλοδαπής, με τα οποία το Τμήμα μας έχει συνάψει ανάλογη διατμηματική συμφωνία.

Η διαχείριση του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών γίνεται από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων. Πατήστε εδώ (https://www.upatras.gr/international-relations/erasmus/programma-erasmus/epikoinonia/) για να επισκεφτείτε τη δικτυακή πύλη ενημέρωσης του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, όπου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες, ανακοινώσεις και τα αντίστοιχα έγγραφα.

qxio-social-rss
qxif-external-link-square-alt
qxif-hands-helping
qxio-ios-book
qxif-file
qxio-ios-email-outline