Ολοκλήρωση Πρακτικής Άσκησης-Παραδοτέα Φοιτητών

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές συμμετέχουν στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, να προετοιμάσουν με δική τους ευθύνη, τα δικαιολογητικά-παραδοτέα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του προγράμματος πριν φύγουν απο τον φορέα όπου υλοποιούν την πρακτική τους. 
Τα έντυπα είναι τα εξής:

  1. Ημερολόγιο καταγραφής δραστηριοτήτων ασκούμενου φοιτητή για τον μήνα Ιούλιο 2016
  1. Ημερολόγιο καταγραφής δραστηριοτήτων ασκούμενου φοιτητή για τον μήνα Αύγουστο 2016
  1. Βεβαίωση για φοιτητή απο φορέα πλήρους απασχόλησης
  1. Δελτίο αξιολόγησης ασκούμενου φοιτητή απο επόπτη φορέα απασχόλησης_ΠΑ

Όλα τα παραπάνω έντυπα μπορούν οι φοιτητές να τα βρουν και κάνουν λήψη στον υπολογιστή τους απο τον σύνδεσμο http://www.bma.upatras.gr/index.php/el/grammateia/anakoinoseis-grammateias/1398-odigies-entypa-ylopoiisis-oloklirosis-praktikis-askisis όπου θα βρούν και τις οδηγίες συμπλήρωσης των εντύπων.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο να υπογραφούν όλα τα έντυπα απο τους εκπροσώπους του φορέα (π.χ. στα δυο ημερολόγια το όνομα που θα αναγράφεται στο πάνω μέρος, να αναφέρεται και στην υπογραφή, να υπογράφει δηλαδή το ίδιο πρόσωπο.) και να βάλουν και την επίσημη σφραγίδα του φορέαΟι υπογραφές και οι σφραγίδες θα πρέπει να είναι πρωτότυπες ενω δεν γίνονται αποδεκτά σκαναρισμένα έντυπα ή φωτοτυπίες. 
Τρόπος παράδοσης δικαιολογητικών:  όπως αναφέρεται και στις Οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί απο τις 28/6/2016: "Τα έντυπα αυτά, θα πρέπει να προσκομιστούν όλα στην Γραμματεία του Τμήματος έως τις 9/9/2016, σε κλειστό φάκελο με αναγραφόμενη την ένδειξηΔικαιολογητικά Ολοκλήρωσης Πρακτικής Άσκησης-Ονοματεπώνυμο & ΑΜ φοιτητή: ...............". 
Πτυχιακή-Πρακτική: Σε περίπτωση που κάποιος απο τους φοιτητές υλοποίησαν πρακτική άσκηση και τη συνδύασαν και με την πτυχιακή τους και ΔΕΝ έχουν ενημερώσει τη Γραμματεία, παρακαλούνται να το κάνουν έως τέλος Αυγούστου που λήγει το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 γιατί μετά δε θα μπορεί να γίνει καμία αλλαγή ώστε να γίνει η αντιστοίχιση με τις πιστωτικές μονάδες.
Πληρωμή Πρακτικής Άσκησης: Σε επόμενη ανακοίνωση, θα ενημερωθούν οι φοιτητές για τον τρόπο που θα συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά πληρωμής τους. Έως τότε, καλούνται όσοι δεν έχουν ακόμα αποστείλει ΙΒΑΝ λογαριασμού τράπεζας στην οποία να είναι δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι, (όπως έχει αναφερθεί ήδη στο (http://www.bma.upatras.gr/index.php/el/grammateia/anakoinoseis-grammateias/1406-diefkrinisi-gia-trapeziko-logariasmo-pliromis-praktikis-askisis)    να το στείλουν άμεσα. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνείτε στο email misbilab@upatras.gr