Πενταράκη Κωνσταντίνα
Θέση: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
    Πανεπιστήμιο Πατρών
    Ρίο 265 04
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 2610-996194

ΜΕΛΗ Δ.Ε.Π

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

Η Κωνσταντίνα Πενταράκη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έλαβε Διδακτορικό δίπλωμα στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (2003).

Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα αφορούν τη χρηματοοικονομική διοίκηση και αξιολόγηση επενδύσεων, τις ποσοτικές μεθόδους και την επιχειρησιακή έρευνα. Έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια.

Έχει διδάξει μαθήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης ως μόνιμο μέλος ΔΕΠ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, μαθήματα Αγροτικής Οικονομίας, Αξιολόγησης Επενδύσεων και Θεωρίας Αποφάσεων ως διδάσκουσα σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80, στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και μαθήματα Μικροοικονομίας ως διδάσκουσα (επιστημονικός συνεργάτης), στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας (με έδρα τον Άγιο Νικόλαο) (πρώην τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης) και στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (με έδρα το Ηράκλειο) στο πρώην τμήμα Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. 

Περισσότερα