Ράπτη Ανδριάνα
Θέση: Επίκουρη Καθηγήτρια
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
    Πανεπιστήμιο Πατρών
    Ρίο 265 04
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 2610-996193

ΜΕΛΗ Δ.Ε.Π

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

Η Δρ. Ανδριάνα Ράπτη κατέχει Διδακτορικό (PhD) στον τομέα της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και Μεταπτυχιακό (MSc) στο Management και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το University of Bath, UK. Έχει εργαστεί ως Επίκουρη Καθηγήτρια στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά στο University of Nicosia και στο Kingston Business School, London, UK. Πριν το Kingston Business School, εργάστηκε ως Λέκτορας στο University of Bath και άλλα Πανεπιστημιακά ιδρύματα. Έχει μεγάλη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, τα οποία διεξήχθησαν στο University of Bath και σε άλλα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει συνεργαστεί εκτενώς με οργανισμούς και επιχειρήσεις πάνω σε projects χρηματοδοτούμενα από τη Βρετανική κυβέρνηση και άλλους δημόσιους οργανισμούς.

Η Δρ. Ράπτη έχει δημοσιεύσει την έρευνά της σε κορυφαία ακαδημαϊκά περιοδικά και έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε πολλά σημαντικά διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια (Academy of Management, European Academy of Management, European Association of Work and Organizational Psychology). Έχει λάβει χρηματοδότηση για την έρευνα της. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι τα εξής:  employee engagement and its antecedents, employee commitment, fit perceptions and employees' attitudes in the gig economy. Η Δρ. Ράπτη είναι πιστοποιημένη Fellow of Higher Education Academy (HEA) και μέλος πολλών και σημαντικών επαγγελματικών και ακαδημαϊκών συλλόγων (CIPD, Academy of Management, European Academy of Management, EAWOP, CMI, GPMA), ενώ είναι και Πάρεδρο Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ).

Περισσότερα