ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Για την αναγόρευση σε διδάκτορα, οι υποψήφιοι υποβάλλουν «Αίτηση Αναγόρευσης Σε Διδάκτορα Τμήματος» στον σύνδεσμο https://eservice.upatras.gr ακολουθώντας τις οδηγίες του συνδέσμου.

Χωρίς την κατάθεση των δικαιολογητικών, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί διαδικασία για τη χορήγηση βεβαίωσης.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  • α) Αντίγραφο Διδακτορικής Διατριβής στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

      β) Βεβαίωση κατάθεσης διδακτορικής διατριβής στο πρόγραμμα nemertes στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών https://nemertes.library.upatras.gr/ και κατάθεση στη Γραμματεία του Τμήματος με υπογραφή από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών.

  • Αντίγραφο Διδακτορικής Διατριβής σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος με τα αποτελέσματα ελέγχου λογοκλοπής, από τον/την επιβλέπων/ουσα (το πλήρες κείμενο της εργασίας).
  • Βεβαίωσης κατάθεσης διδακτορικής διατριβής στο πρόγραμμα nemertes στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών https://nemertes.library.upatras.gr/ και κατάθεση στη Γραμματεία του Τμήματος με υπογραφή από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών.
  • Κατάθεση στη Γραμματεία του Τμήματος του Απογραφικού Δελτίου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα WWW.EKT.GR -ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ, μετά από ενέργεια της Γραμματείας του Τμήματος καθώς και Αντίγραφο Διδακτορικής Διατριβής σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Contact

  Department of Business Administration,
University Campus 26504 Rio Achaia
  +30-2610969975 , +30-2610969968 , +30-2610969988

 
pistopeng    ACCREDITED PROGRAMME