Σύμβουλος Καθηγητής

Σύμβουλος Καθηγητής

 

Στην αρχή κάθε ακαδημαϊκής περιόδου, η ΓΣ του Τμήματος αναθέτει καθήκοντα Συμβούλου Καθηγητή (ΣΚ) στα μέλη ΔΕΠ, κατανέμοντας ισομερώς τους πρωτοετείς φοιτητές μεταξύ των μελών ΔΕΠ του Τμήματος και ορίζει υπεύθυνο Σύμβουλο Καθηγητή.

Σκοπός του θεσμού αυτού είναι η διευκόλυνση της ομαλής μετάβασης των πρωτοετών φοιτητών από τη δευτεροβάθμια στη τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και η υποστήριξη και συμπαράσταση των φοιτητών κατά την διάρκεια των σπουδών τους. Δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να συζητούν ελεύθερα με τον υπεύθυνο Σύμβουλο Καθηγητή οποιοδήποτε θέμα προσωπικό ή οικογενειακό τους απασχολεί και μπορεί να επηρεάσει τις σπουδές τους. Ο υπεύθυνος ΣΚ προσπαθεί, στο μέτρο του δυνατού, να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, χωρίς όμως να δεσμεύεται εκ των προτέρων για την επίλυση κάθε προβλήματος.

Οι συναντήσεις των Συμβούλων Καθηγητών με τους φοιτητές μπορεί να πραγματοποιούνται κατ’ ιδίαν ή ομαδικά σε πανεπιστημιακούς χώρους.

Ονομαστικός πίνακας με την κατανομή των πρωτοετών φοιτητών κατά ΣΚ έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Γραμματείας του Τμήματος.

 

Η Υπεύθυνη Σύμβουλος Καθηγήτρια

Μ. Πανοπούλου

Contact

  Department of Business Administration,
University Campus 26504 Rio Achaia
  +30-2610969975 , +30-2610969968 , +30-2610969988

 
pistopeng    ACCREDITED PROGRAMME