Διαδικασία εξέτασης του μαθήματος Διοίκηση Ξενοδοχείων»

Η εξέταση του μαθήματος Διοίκηση Ξενοδοχείων» θα γίνει την Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, και ώρα 18:30. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί online χρησιμοποιώντας το εργαλείο Ασκήσεις» του eClass όπου θα κληθείτε να απαντήσετε σε 10 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής εντός 20 λεπτών.

Για να λάβετε μέρος στην εξέταση απαιτείται να κάνετε τα εξής:

1. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ αυτού του μαθήματος θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία με το να εγγραφείτε στη σχετική ομάδα χρηστών. Συγκεκριμένα, συνδεθείτε με το eClass του μαθήματος, επιλέξτε στην αριστερή στήλη την κατηγορία Ομάδες Χρηστών» και στη συνέχεια εγγραφείτε στην ομάδα με το όνομα Εξέταση Ιουνίου 2021 για φοιτητές επί πτυχίω» επιλέγοντας το βελάκι τέρμα δεξιά στο σχετικό πίνακα. Χωρίς την εγγραφή σας σε αυτήν την ομάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ!

2. 30 λεπτά ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ συνδεθείτε με το ΖΟΟΜ στην ακόλουθη τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα βρίσκεται ο διδάσκων του μαθήματος:

     https://us02web.zoom.us/j/84861910135

Στο ΖΟΟΜ θα γίνει η ταυτοποίησή σας και θα λάβετε οδηγίες για να ξεκινήσετε την εξέταση μέσω του eClass. Παρακαλείστε να έχετε διαθέσιμη τη ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ σας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Φροντίστε να έχετε ηχείο ή ακουστικά για να μπορέσετε να ακούσετε τις οδηγίες του διδάσκοντος.

3. Η εξέταση θα γίνει στο eClass στην ενότητα Ασκήσεις», στην οποία θα έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ όσοι έχουν προηγουμένως εγγραφεί στην ομάδα χρηστών Εξέταση Ιουνίου 2021 για φοιτητές επί πτυχίω» (βλ. σημείο 1 ανωτέρω). Θα πρέπει να έχετε συνδεθεί με το eClass το αργότερο 5 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης. Στην τηλεδιάσκεψη του ΖΟΟΜ θα λάβετε τον κωδικό για την έναρξη της εξέτασης. Την εξέταση θα τη βρείτε στην ενότητα ΑΣΚΗΣΕΙΣ» (βλ. αριστερή στήλη του eClass).

Αφού συμπληρώσετε τις 10 ερωτήσεις, θα πρέπει να κάνετε Υποβολή» για να ολοκληρωθεί η εξέταση. Στην οθόνη σας θα δείτε σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης ότι ολοκληρώσατε την άσκηση.

Καλή επιτυχία!