ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική διαδικασία αξιολόγησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019. Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος κάποιοι και κάποιες από εσάς που προσπαθήσατε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο δεν τα καταφέρατε όμως, όπως ενημερωθήκαμε, θα μπορείτε να δείτε κανονικά το ερωτηματολόγιο για τα μαθήματα που έχετε δηλώσει από 15/12/2018.

Μέσα από την αξιολόγησή σας θα βοηθήσετε όλους όσους εμπλεκόμαστε στην εκπαίδευση σας με οποιονδήποτε τρόπο να βελτιωθούμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης και εμπλουτισμού των γνώσεών σας στο αντικείμενο που επιλέξατε να σπουδάσετε. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιγράφεται στην ιστοσελίδα του τμήματός μας (δείτε ενημερωτικό μήνυμα εδώ https://www.bma.upatras.gr/index.php/el/grammateia/anakoinoseis-grammateias/2042-anakoinosi-gia-tin-aksiologisi-mathimaton-xeimerinoy-eksaminou). Μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα και να υποβάλετε την αξιολόγησή σας και από το κινητό σας τηλέφωνο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η αξιολόγησή σας θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη.