Νέο Σεμινάριο "B​uild a Digital Marketing Plan" στις 25 Νοεμβρίου από το Grow Greek Tourism Online της Google

Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα βήματα για τη δημιουργία ενός digital marketing πλάνου για την προώθησή της επιχείρησής σας; Το G​row Greek Tourism Online​​ από την Google προσφέρει ένα ​νέο ​δωρεάν 2ωρο σεμινάριο με θέμα "Build a Digital Marketing Plan”.

Τη ​Δευτέρα 25 Νοεμβρίου​ σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών για να μάθετε περισσότερα για τη σημασία και τον τρόπο δημιουργίας ενός digital marketing πλάνου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο ​νέο​ 2ωρο σεμινάριο θα μάθετε τις βασικές έννοιες του Digital Marketing, τα κανάλια επικοινωνίας του καθώς και πως να δημιουργείτε ένα Digital Marketing plan σε 6 βήματα.​ Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ​ για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ​(ώρα προσέλευσης 15:30).
 

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του​ ​Grow Greek Tourism Online​ και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.
Ανυπομονούμε να σας δούμε!
 
GR Jobseekers Social Static