Υπενθύμιση για την αξιολόγηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική διαδικασία αξιολόγησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019. Μέχρι τώρα η συμμετοχή δεν είναι αρκετά υψηλή οπότε θα σας παρακαλούσαμε να συμμετάσχετε όλοι και όλες στην διδικασία αξιολόγησης.

Μέσα από την αξιολόγησή σας θα βοηθήσετε όλους όσους εμπλεκόμαστε στην εκπαίδευση σας με οποιονδήποτε τρόπο να βελτιωθούμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης και εμπλουτισμού των γνώσεών σας στο αντικείμενο που επιλέξατε να σπουδάσετε. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιγράφεται στην ιστοσελίδα του τμήματός μας (δείτε ενημερωτικό μήνυμα εδώ https://www.bma.upatras.gr/index.php/el/grammateia/anakoinoseis-grammateias/2169-anakoinosi-gia-tin-aksiologisi-mathimaton-earinoy-eksaminou). Μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα και να υποβάλετε την αξιολόγησή σας και από το κινητό σας τηλέφωνο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η αξιολόγησή σας θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη.