Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies

       

 

 

 

 

 

Νέα ανακοίνωση για την αξιολόγηση (18-1-2019)

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η διαδικασία αξιολόγησης με τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια ολοκληρώνεται  την Κυριακή 20/1/2019. Σας παρακαλούμε θερμά να συμμετάσχετε, το συντομότερο δυνατόν, στην ηλεκτρονική διαδικασία αξιολόγησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου καθώς έτσι θα μας βοηθήσετε να βελτιωθούμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης στο τμήμα μας.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιγράφεται στην ιστοσελίδα του τμήματός μας (δείτε ενημερωτικό μήνυμα εδώ https://www.bma.upatras.gr/index.php/el/grammateia/anakoinoseis-grammateias/2042-anakoinosi-gia-tin-aksiologisi-mathimaton-xeimerinoy-eksaminou). Μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα και να υποβάλετε την αξιολόγησή σας και από το κινητό σας τηλέφωνο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η αξιολόγησή σας θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη.