ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Καλή χρονιά με υγεία για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους και με κάθε επιτυχία στους στόχους σας! Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να συμμετάσχετε, το συντομότερο δυνατόν, στην ηλεκτρονική διαδικασία αξιολόγησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι μέσα από την αξιολόγησή σας θα βοηθήσετε όλους όσους εμπλεκόμαστε στην εκπαίδευση σας με οποιονδήποτε τρόπο να βελτιωθούμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης και εμπλουτισμού των γνώσεών σας στο αντικείμενο που επιλέξατε να σπουδάσετε. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιγράφεται στην ιστοσελίδα του τμήματός μας (δείτε ενημερωτικό μήνυμα εδώ https://www.bma.upatras.gr/index.php/el/grammateia/anakoinoseis-grammateias/2042-anakoinosi-gia-tin-aksiologisi-mathimaton-xeimerinoy-eksaminou). Μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα και να υποβάλετε την αξιολόγησή σας και από το κινητό σας τηλέφωνο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η αξιολόγησή σας θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη.