Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies

 

       

 

 

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΥΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, στα πλαίσια της υπηρεσίας «Ανοιχτές Θύρες Σταδιοδρομίας και Εκπαίδευσης», σας προσκαλεί σε μια σειρά εκδηλώσεων-Ημερίδων με θέμα τις Μεταπτυχιακές Σπουδές, Υποτροφίες και Ιατρική Ειδικότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή24/4/2015 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από την Κα Savary Patricia, υπεύθυνη της Υπηρεσίας «Σπουδές στη Γαλλία – CAMPUSFRANCE» του Γαλλικού Ινστιτούτουγια τις μεταπτυχιακές σπουδές, τις υποτροφίες, αλλά και τις δυνατότητες πραγματοποίησης Ιατρικής ειδικότητας στη Γαλλία.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το Μουσείο βρίσκεται κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης και πίσω από το εκκρεμές του Φουκώ στην Πανεπιστημιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (2610996678-79).

Η  παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Βασιλόπουλος Στέφανοςεπίκουρος καθηγητής, επιστημονικός υπεύθυνος του Γ.Δ.

«Η παρούσα πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013).