Υπενθύμιση υποβολής εκθέσεων προόδου Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Αγαπητοί Υποψήφιοι Διδάκτορες χρόνια πολλά!

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι στον ιστότοπο του Τμήματος
https://www.bma.upatras.gr/images/new/fekphd07092018.pdf) υπάρχει ο Κανονισμός Διδακτορικών Σπουδών (ΦΕΚ 2970/24-07-2018). Σας καλούμε να τον διαβάσετε προσεκτικά και να είστε ενήμεροι για τις διατάξεις του.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι υποχρεούστε εκ του Νόμου να υποβάλετε κάθε ακαδημαϊκό έτος έκθεση προόδου της έρευνάς σας. Η έκθεση προόδου που θα υποβάλετε τώρα, θα πρέπει να αναφέρεται στην πρόοδο που συντελέστηκε εντός του Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021, δηλαδή από 1η Σεπτεμβρίου 2020 έως και 31 Αυγούστου 2021.

Με βάση τον κανονισμό, η έκθεση πρέπει να υπογράφεται από τον Επιβλέποντα Καθηγητή και από τα υπόλοιπα μέλη της τριμελούς συμβουλευτικής επιτροπής. Παρακαλούμε να υποβάλετε, ηλεκτρονικά, τις εκθέσεις σας, υπογεγραμμένες από τον επιβλέποντα και τα άλλα μέλη της τριμελούς συμβουλευτικής επιτροπής, μέχρι την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 στη Γραμματεία του Τμήματος
(secretar@upatras.gr) με κοινοποίηση στην Επιτροπή Διδακτορικών Σπουδών (phdbma@upatras.gr). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο πρότυπο.

Επισημαίνουμε, ιδιαίτερα στους Υποψήφιους Διδάκτορες που δεν έχουν υποβάλει εκθέσεις προόδου στο παρελθόν ότι, σύμφωνα με το νέο Κανονισμό, η μη υποβολή έκθεσης περιλαμβάνεται στους λόγους διαγραφής από το Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος.

Τέλος, σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες στους στόχους σας!

Η Επιτροπή Διδακτορικών Σπουδών

 

word iconΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ