Εξέταση στο μάθημα «Εισαγωγή στον Τουρισμό»

Η εξέταση του μαθήματος Εισαγωγή στον Τουρισμό και την Τουριστική Οικονομία» θα γίνει την Δευτέρα, 29 Ιουνίου, και ώρα 16:30. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί online χρησιμοποιώντας το εργαλείο Ασκήσεις» του eClass όπου θα κληθείτε να απαντήσετε σε 10 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής εντός 20 λεπτών.

Για να λάβετε μέρος στην εξέταση απαιτείται να κάνετε τα εξής:

1. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ αυτού του μαθήματος θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία με το να εγγραφείτε στη σχετική ομάδα χρηστών. Συγκεκριμένα, συνδεθείτε με το eClass του μαθήματος, επιλέξτε στην αριστερή στήλη την κατηγορία Ομάδες Χρηστών» και στη συνέχεια εγγραφείτε στην ομάδα με το όνομα Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2020» επιλέγοντας το βελάκι τέρμα δεξιά στο σχετικό πίνακα. Χωρίς την εγγραφή σας στην ομάδα Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2020» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ!

2. Είκοσι λεπτά ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ συνδεθείτε με το Skype for Business στην ακόλουθη τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα βρίσκεται ο διδάσκων του μαθήματος:

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/koutoulas/555O0HCG

Στο Skype for Business θα γίνει η ταυτοποίησή σας και θα λάβετε οδηγίες για να ξεκινήσετε την εξέταση μέσω του eClass. Παρακαλείστε να έχετε διαθέσιμη τη ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ σας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Φροντίστε να έχετε συσκευή με κάμερα καθώς επίσης ηχείο ή ακουστικά για να μπορέσετε να ακούσετε τις οδηγίες του διδάσκοντος.

3. Η εξέταση θα γίνει στο eClass στην ενότητα Ασκήσεις», στην οποία θα έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ όσοι έχουν προηγουμένως εγγραφεί στην ομάδα χρηστών Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2020» (βλ. σημείο 1 ανωτέρω). Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν συνδεθεί με το eClass το αργότερο 10 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης. Στην τηλεδιάσκεψη του Skype for Business θα λάβουν τον κωδικό για την έναρξη της εξέτασης. Την εξέταση θα τη βρείτε στην ενότητα ΑΣΚΗΣΕΙΣ» (βλ. αριστερή στήλη του eClass).

Αφού συμπληρώσετε τις 10 ερωτήσεις, θα πρέπει να κάνετε Υποβολή» για να ολοκληρωθεί η εξέταση. Στην οθόνη σας θα δείτε σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης ότι ολοκληρώσατε την άσκηση.

Καλή επιτυχία!