| + 30 2610 969974

Χαιρετισμός του Προέδρου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

Μετά την ίδρυση του το 1999, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών διανύει ήδη το 24ο έτος λειτουργίας του. Στο διάστημα αυτό περισσότεροι από 1.200 απόφοιτοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο Τμήμα και είτε προχώρησαν σε μεταπτυχιακές σπουδές είτε ακολούθησαν επαγγελματική καριέρα στελεχώνοντας επιχειρήσεις του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα.

Οι απόφοιτοι αυτοί είναι οι κύριοι πρεσβευτές του Τμήματος στην κοινωνία. Εξακολουθούμε να τους θεωρούμε μέλη του Τμήματος και θέλουμε να επικοινωνούμε μαζί τους. Για το λόγο αυτό, το Τμήμα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια προσέγγισης των αποφοίτων του μέσω της ιστοσελίδας του. Κύριος στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να διευκολύνουμε τους αποφοίτους μας να επικοινωνούν με τους συναδέλφους και φίλους τους αλλά και να ενημερώνουν το Τμήμα για την εξέλιξή τους μετά την αποφοίτηση. Επίσης, επιδιώκουμε να δώσουμε στους τωρινούς φοιτητές τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με παλαιούς αποφοίτους και να βοηθηθούν τόσο στις σπουδές τους όσο και στη μετέπειτα πορεία τους. Τέλος, επιθυμία μας είναι να ενημερώνουμε τους αποφοίτους μας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Τμήματος αλλά και για άλλες εξελίξεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Απευθυνόμενοι σε όλους τους αποφοίτους μας, σας προσκαλούμε μας να εγγραφείτε στη βάση δεδομένων του Τμήματος πατώντας εδώ http://www.bma.upatras.gr/alumni/index.php/eggrafi . Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, θα σας σταλεί ηλεκτρονικά προσωπικός κωδικός πρόσβασης και θα έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε συναδέλφους σας, να επικοινωνήσετε μαζί τους και να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του Τμήματος. Τέλος, παρακαλούμε να ενημερώσετε παλαιούς συμφοιτητές σας για τη δυνατότητα αυτή.